Nu går vi meget snart ind i et nyt år.
Jeg syntes at 2016 er fløjet afsted, men det gør det jo når man har det godt 😉
Jeg vil gerne takke alle jer fantastiske kunder jeg har haft!
Det er SÅ dejligt med alt den opbakning 🙂

I 2017 har jeg en masse planer og idéer til hvad der skal ske.
Først og fremmest skal jeg have en varmepumpe op i studiet. Så bliver det nemmere at styre varmen, både op og ned.
Så skal der faktisk også udvider 😀
Jeg får lavet et rekvisit/arbejdsrum. Har fået købt lidt for mange rekvisitter til det sådan rigtig kan være der nu.
Se tidligere indlæg om rekvisitter lige her.

Ud over alle de rekvisitter der er kommet til, så begyndte jeg også at have rammer tidligere på året, og de mangler også lidt en bedre plads end de har nu 🙂
Så det bliver bare super godt, og jeg glæder mig helt vildt 😀

Swipp lukker jo ned her i det nye år, og tidligere har det været min mobileløsning til betaling ud over kort og kontanter, så nu er jeg ved at arbejde på at kunne komme til at tage imod MobilePay. Det kræver lige lidt at finde den bedste løsning, da mit nr både er mit privat og erhversnr, og det ikke kan lade sig gøre at have to MobilePay løsninger på et nr.
-Men det skal nok løse sig 😉

Hvis du følger med på facebook, så du nok mit spørgeskema om Mødergruppe fotografering. Det arbejder jeg stadig på, og håber alt falder på plads hurtigt i det nye år.
I samme forbindelse håber jeg også jeg får endnu bedre mulighed for at komme hjem til folk privat og fotografere jeres små guldklumper 🙂
Alt dette skal der nok komme mere om, når jeg har mere styr på det hele 😉

Her lige op til nytår købte jeg også et Instax mini 8 kamera, sådan et polaroid kamera, hvor billederne kommer ud med det samme. Den skal i første omgang bruges til at tage stemningsbilleder i studiet, sådan lidt behind the scene, men tænker at den måske også fremadrettet vil kunne blive en man kan leje/låne til sin fest når jeg er med som fotograf, så man kan have den til sin gæstebog.
Dette vil der selvfølgelig også komme mere om, når jeg har fundet ud af lidt mere om mulighederne, og hvordan det kan fungere bedst 😉

Jeg glæder mig rigtig meget til et nyt år, en masse dejlige kunder, og nogle nye udfordringer
Rigtig godt nytår

//Lonni :*