FAQ

Find svarene her

For det meste har mange et spørgsmål – eller måske flere – når der skal tages billeder hos fotografen. Derfor har jeg prøvet at samle de mest gængse spørgsmål og svar på, der bliver stillet her hos LVH Foto.

Hvis du fortsat brænder inde med et spørgsmål, så send hellere end gerne en mail forbi min indbakke på lonni@lvh-foto.dk . Jeg svarer oftest indenfor 6 timer.

Generelle spørgsmål

V

HVAD ER LEVERINGSTIDEN?

Fra fotograferingen til online galleriet bliver sendt går der op til en uge, der kan være få perioder med længere leveringstid. Fra du så bestiller til billederne er klar til afhentning går der 1-3 åbningsdage hvis det er print og laminering som jeg selv laver.

V

VÆLGER JEG SELV INDHOLDET I EN PAKKE?

Ja, det vælger du selv i galleriet. Her kan du også selv vælge om billedet skal være i farve eller sort/hvid, og det behøver ikke være samme billede i hele pakken.

V

HVOR LÆNGE ER GALLERIET AKTIVT?

Galleriet er akivt i 14 dage fra du modtager det. Når galleriet lukker kan jeg altid lægge billederne op igen, da jeg ikke sletter dem, så du kan også komme igen om 2 år fx og få dem igen.

V

HVAD ER FORSKELLEN PÅ PRINT OG LAMINERING?

Et print sætter man i ramme med glas, og det kan både falme med tiden, men også folde især i større størrelser. Lamiering er et print som får en folie ovenpå, og fra 30×40 og og, også opklæbet på pap, så den ikke folder. Folien gør at billedet ikke falmer, og man sætter den i en ramme uden glas, så man også slipper for genskind, og døde dyr under glasset.

Barnets første år

V

HVORDAN BESTILLER JEG EN PAKKE?

Når du bliver en del af Min første klub så får du billederne lidt billigere i enkelt tilkøb, men du har også mulighed for at bestille pakkerne.
Husk dog altid at den eller de billeder du har med i pakken skal lægges i kurven uden for en pakke

V

MÅ SØSKENDE KOMME MED PÅ ET BILLEDE?

Meget gerne, i må også gerne lave et familiebillede. Vær dog bare opmærksom på at du i månedsfoto kun har 1 opstilling pr. gang, og i kvartalsfoto 2 opstillinger pr. Gang.
Man kan også tilvælge hvis man ønsker at have hund med på et billede fx.