Det er meget svært at sige hvad det gode billede er!
For det første er der ikke to mennesker der er ens.
For det andet er der heller ikke to fotografer der tager billeder på 100% sammen måde, eller bruger samme metode.

Ved det til at der ikke er to ens mennesker, er der heller ikke to der vil se på et billede på samme måde.
Det betyder dog ikke at der ikke kan være mere end en, der kan lide det samme billede.
Men der er derfor ingen som kan give dig facitlisten til det gode billede, men måske bare hjælpe dig til at gøre dine billeder bedre. Dermed give dig nogle gode råd.

Som du måske har bemærket er det, det jeg arbejder på her på bloggen. Ihvertfald Tips og Tricks delen 🙂
-Og det vil jeg blive ved med, så derfor kommer der lige nogle råd.

Først og fremmest skal man have noget udstyr, og med udstyr behøver det bestemt ikke være et kamera til 10-12000kr. Hvis man går ud og invester i et kamera til 4-5000, er man godt på vej. For noget af det vigtigste er at man kan finde ud af at bruge sit udstyr, for mange gange er det der det hele strander. Så kan folk spørge “Hvorfor har du så, så meget og dyrt udstyr?” Ja, det kan nogle gange være et godt spørgsmål, og tror langt om længe jeg har fundet mit svar på det. Det er simpelthen fordi da jeg startede for 3-4år siden startede jeg også nede i de helt små, men det var bare ikke nok, så blev det lidt støre og bedre, men nej jeg skulle have mere og noget der kunne noget mere.
Og nej det er heller ikke kamera huset som gør alt arbejdet, objektivet har også virkelig stor betydning.
Både Canon og Nikon har selv udtalt at den eneste grund til de sender et objektiv med (Standart som 18-55mm og 18-105/135mm) er så folk har noget når de får kameraet. Bare det man går ud og køber fx et Tamron 18-270mm til omkring 3500,- er man stillet meget bedre end med standart objektiverne.