Nu vil jeg fortælle lidt om hvordan det fungere når jeg fotografere til fest, uanset om det er fødselsdag, bryllup, konfirmation osv.

Først og fremmest skal jeg jo tjekke at den pågældende dato er ledig, og jeg er så dejlig gammeldags at jeg bruger en papirkalender, så det gør også at jeg af og til er kommet afsted uden…

Af og til regner jeg også et tilbud inden vi tjekke op på datoen, det er fx når folk er igang med at lægge budget til bryllup, men datoen ikke er fastlagt endnu.
Jeg regner meget gerne et uforpligtende tilbud, og jeg regner det bl.a. ud fra antal timer og km jeg skal kører.
Så på den måde kan fx to “heldagsbryllupper” koste 2 forskellige priser.

Hvis/når du godkender tilbuddet, så tager jeg 10% af selve festprisen (det vil sige at det er uden kørsel) i depositum/bookningsgebyr, som er min “sikkerhed” for datoen og ja også jeres på sin vis.
Jeg trækker selvfølgelig depositums prisen fra, når du betaler resten af prisen.

Ved bryllup, holder jeg typisk møde med brudeparret en uge 14 dage før, så vi lige kan møde hinanden, og snakke om de aller sidste detaljer.

På dagen møder jeg altid op i god tid, så jeg er klar og ikke misser noget. Jeg HADER at være i sidste øjeblik!

Når den aftalte tid er ved at være noget kommer jeg gerne lige hen og spørger om der er flere ønsker, og hvis der er det, klare jeg det. Hvis ikke, så pakker jeg stille og roligt mine ting, og tager hjem.

Normalt går der maks 14 dage inden du modtager billederne, dog kan der være undtagelser, og det vil jeg altid gøre opmærksom på, så du ikke går og tror jeg har glemt dig!
Ved bryllup sender jeg gerne de første billeder allerede dagen efter, så der er nogle til takkekort, Facebook og hvad man nu ellers gerne vil have opdateret med den dejlige begivenhed.

Når jeg så er færdig med at redigere de billeder jeg nu har valgt ud fra festen, brændt en DVD så skriver jeg til dig at billederne klar.
Så finder vi et tidspunkt hvor det kan passe for dig at komme og hente billederne, og ved afhentning klare vi også resten af betalingen.
Betaling kan ske både med kontanter, de fleste kort og MobilePay (Bemærk seperat nr til MobilePay)

Hvis det ikke besvarede alle dine spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig 🙂
Det kan du gøre lige her 

// Lonni :*