Jeg bliver faktisk rigtig tit spurgt om hvordan det fungere når man bliver fotograferet hos mig, og det vil jeg nu prøve at forklare på bedst mulig vis 😉

Først og fremmest starter vi jo med at finde en dato, og jeg har ikke faste åbningstider. Det vil sige at jeg har ledige tider både i hverdage, aftener og weekender.
Det er forskelligt hvor lang tid jeg sætter af, det afhænger af opgaven, men typisk er det mellem en halv time og 3 kvarter. Dog er der nogle ting jeg sætter helt op til 2 timer af til.

Når du/i så kommer til fotograferingen, tager vi en masse billeder, typisk også i flere forskellige opstillinger, så der er en masse at vælge imellem.
Alle kan have en dårlig dag, og især mindre børn. Hvis dagen for fotografering skulle være sådan en dag, tilbyder jeg at vi finder en ny dato, så vi kan få nogle gode billeder, med et glad barn 😀

Efter fotografering går der normalt maks 1 uge så får du et link, hvor du kan se og vælge billederne. Der kan være perioder med andre leveringstider, det vil jeg altid oplyse om. I sidste øjeblik tilfælde kan jeg som regel også klare at få det klar før. Løsningen kan evt være at vælge et billede allerede i studiet, som jeg så får lavet.

Når du har valgt billederne, så vil jeg få dem fremkaldt så hurtigt som muligt, typisk tager det 1-3 dage, alt efter hvad det er.
Hvis det er digitale filer, sender jeg selvfølgelig linket indenfor kort tid efter betalingen er modtaget.
Det er heller ikke nødvendigt du ved på forhånd hvilken pakkeløsning du ønsker, allerede ved fotograferingen, det kan du sagtens vente med til du ser billederne, og finder ud af hvor mange du har behov for.

Jeg skriver så når billederne er klar til afhentning, og vi aftaler tid og sted for afhentning.
Du betaler 350,- for fotograferingen på dagen, og hvis du så vælger en pakkeløsning trækker jeg de 350,- fra igen så du får rabatten der er ved at vælge en pakke. Du har mulighed for at betale med kontanter, Visa dankort, Visa electron, Mastercard, Mastercard Debit og MobilePay (bemærk andet nr KUN til MobilePay)

Ved afhentning vil jeg typisk også spørge om jeg må bruge billederne, og hvis du siger ja, skal du underskrive en kontrakt, hvor du krydser af hvad jeg må bruge billederne til.
Det vil altså sige der absolut ingen tvang er til at komme til at ligge her på hjemmesiden osv.

Håber dette kan besvare dine spørgsmål, og ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig 🙂

// Lonni :*