Spjald er godt nok en lille by, men en ting må jeg tilstå, og det er at der er et FANTASTISK fællesskab her!
Folk hilser pænt på hinanden når man går tur i byen, også selvom man ikke kender hinanden, og generelt er det bare skønt at bo her…
Noget andet er den oplevelse det giver at fortælle folk at vi af og til holder Sille Owen eller Open by night som de fleste nok vil kende det under. Folks reaktion er typisk “Hvad har åbent?” og gerne med et lille grin 🙂
Jeg må tilstå at jeg tænkte det samme da jeg så det på forsiden af avisen kort efter vi var flyttet hertil, og jeg måtte da også lige rundt og kigge i byen, da dagen kom
Der sker faktisk rigtig meget, og det er netop pga vores fællesskab.

Nu har jeg som selvstændigt kun deltaget én gang før, og det var en hyggelig men også en kold aften!
Denne gang som er torsdag d. 20/4-17 deltager jeg igen, denne gang får jeg en lille “stand” hos Ramsing shopping center, hvor du vil kunne komme og få en snak med mig, og se noget af mit arbejde og ja måske endda opnå en rigtig god rabat!

Navnet kommer nemlig af (som du måske har gættet ud fra billedet) at du kan sprænge en ballon og få op til 40% i rabat på en af mine studie pakker, det vil altså sige det ikke gælder Barnets første år, fest, og andet uden for studiet. Den kan heller ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.
Jeg vil være at finde hos Ramsing fra 17-20 og håber rigtig mange vil komme og få en snak 🙂

Det vil være sådan at vi selvfølgelig kan få en helt uforpligtende snak, men inden du springer en ballon, vil vi lige snakke lidt om dine tanker og ønsker!
Hvis du følger at jeg kan opfylde det, så kan du springe en ballon, og jeg laver et bevis på hvor meget du har opnået i rabat, som du så kan/skal bruge inden udgangen af 2017…
Beviset vil blive personligt, så der kommer navn på

På aftenen vil jeg også medbringe mine rammeprøver, Spjald plakaten, og nogle citatplakater, som kan bestilles og betales på dagen. 

Det vil også være muligt at købegavekort til fotograferinger, i mine forskellige designs 🙂 

Jeg tager imod kontanter, visa dankort, visa electron, mastercard, mastercard debit og MobilePay.

// Lonni :*