Jeg har her inden for den seneste månedstid lavet to nye køb. Det ene køb er en ny taske og af mærket Lowepro.

Det andet som er et væsentligt dyrer køb er Nikons 70-200mm F/2.8.

 

Tasken er en skuldertaske, dog minder den ikke så meget om den anden jeg har som er omtalt i det tidligere blogindlæg Fototasker. Det er en Lowepro Urban Reporter 350, hvor der er plads til computer, 70-200mm F/2.8 monteret på hus, og 2-3 ekstra objektiver. Jeg syntes der er tænkt rigtig meget over mange små detaljer som gør tasken ekstra lækker, og rigtig nem anvendelig. Nogen vil nok mene det er småting, men jeg syntes det er lækkert!

I selve fotodelen (som man også kan tage helt ud), er der rumdelere som man kan flytte med som man vil, da det er lavet med velcro. Så kan man også lukke den del af, så når man åbner tasken er det ikke kameraet man ser med det samme.

Der er to lommer, en på hver sin ende af tasken, og inde i dem er der en elastik lomme, så man lige kan dele lidt op i dem også. Man lukker de to lommer med knapper, og som mange nok ved kan de der knapper være svære at lukke, uden at presse det hårdt imod et eller andet. Her har de så lavet så man kan lige sætte en finger op under, og lukke den på den måde.

Uden på tasken er der også en god stor lynlås lomme, hvor der er lavet rum til bl.a. visitkort, og hvad man ellers gerne vil have med + en slags keyhanger 🙂

Alt i alt en super lækker taske, som du kan tjekke ud lige her på Lowepro’s egen hjemmeside.

 

Objektivet som jeg så mange gange har lånt mig til, er jo et jeg tit har brugt til sportsbegivenheder. Deriblandt hestefotografering, og DTC.

Nogle af jer har nok bemærket at jeg smidt en del billeder op fra 3 forskellige DTC weekender. Dem håber jeg der bliver mange flere af til næste år, da jeg håber jeg kan fortsætte mit samarbejde med Team FP Racing.

Nu har jeg så også brugt objektivet til at fotografere Mathias til et udendørs shoot, hvilket den faktisk også klarer ret så godt 😉

Hvad syntes du om det?
Brug svarfeltet her under 🙂