Det er vidst på tide med en lille opdatering fra min side!
Jeg har tidligere på ugen fået nøgle til mine nye lokaler. Så nu går projekt nyt studie igang
Der skal bl.a males over det hele, og ja gøres rigtig hyggeligt
Smilet var stort da jeg fik nøglen og kunne slet ikke vente med at fortælle det, så nyhedsbrevet blev hurtigt skrevet, og fik lige lavet et selfie til at sende med

Planen er at de nye lokaler gerne skulle være klar til 1/10 hvor firmaet også fylder 4år, og hvis det lykkedes vil der blive holdt noget reception/åbent hus, men det skal der nok komme mere om. Her kan det også være en rigtig god idé at følge med på Facebook og Instagram, eller tilmelde dig mit nyhedsbrev (kan gøres på forsiden i pop up boks)

Jeg vil forsøge at lave nye blogindlæg løbende omkring det nye studie, som da vi lavede mit første studie
Jeg må også tilstå at det er meget underligt at skulle flytte fra det studie, for det er jo på en måde min lille baby, hvor jeg de sidste 4år har brugt virkelig mange timer, og vi har jo lavet alt selv

Studiets nye adr bliver Hovedgaden 90, 6971 Spjald
Men indtil videre er det stadig på Kildsigvej 12, 6971 det foregår

Der skal nok snart komme en ny opdatering, da der allerde nu er købt mikroovn, sofa og det første maling

// Lonni