Så får i del 2 i min lille foto ordbog.
Jeg har valgt 3 nye ord ud til jer, som jeg før har set/hørt folk har spurgt hvad der betyder 🙂

Exif: Exchangeable Image File Format. Exif er noget der gemmer sig i daterne på et billede, og de kan ses på stor set alle billeder idag. I disse dater, står der bl.a. hvilke indstillinger billedet er taget med. Det kunne fx. være hvilken blænde, ISO eller lukketid der er blevet brugt, om der er anvendt flash. Du kan også gå ind og se hvad dato og tid billedet er taget (Hvis altså det er indstillet rigtigt på kameraet). Personligt syntes jeg det er rigtig lækkert, for så kan jeg gå ind og se hvad jeg evt har gjort galt.

Atelier: Kunstners værksted, også kaldet et studie. Det er bl.a. her vi laver vores shoots, med forskellige lyssætninger.

On Location: Det er når vi rykker vores værksted udenfor, altså på en lokation. Det kan fx. være i en skov, på en havn, gågade m.f. På den måde kan vi få nogle andre baggrunde, end altid en ens farvet sort, hvid, grå eller hvad ved jeg 🙂

Husk du er velkommen til at skrive hvis du har et ord du gerne vil have en forklaring på. Det kan jo være at lige præcis dit ord kommer med i næste del 🙂