StabiRicer er et godt alternativ til stativet!

Den er praktisk fordi den bl.a. ikke fylder meget, ikke er tung og fordi den kommer med en karabinhage, der gør man kan montere den fx i sine bukser hvor bæltet kan sidde eller hvor den nu engang er praktisk for dig at have. Derfor kan man altid have den lige ved hånden!

Mange vil nok sammenligne den med den meget kendte ærtepose, men denne her StabiRiber er lavet med specielle ris fra Vietnam, hvilket gør at den låser kameraet fast på en anden måde end hvad end ærtepose ville gøre, hvilket også gør at den virkelig stabilisere kameraet rigtig godt.

Selv mit Nikon D600 med batterigreb, snapplade og Tamron 24-70mm F/2.8 kan den sagtens holde.

Den kan jo også bruges op af en pæl, eller mur. Det behøver jo ikke nødvendigvis være en nogenlunde flad overflade. Den er faktisk lavet til at man også skal kunne holde ved kameraet mens man tager billeder, selv med lidt lange lukketider. Imponerende!!

Faktisk demonstrerer de selv bag på den papdims den købes med at man kan bruge dem på et vinglas.

Ikke nok med at det er blevet et nyt musthave (Husk Lenspen) så skal det altså siges at det rent faktisk er en dansker der har opfundet den 😀 Det er SÅ fedt! Ud over det så koster den her smarte StabiRicer altså kun 249,-

Så i forhold til hvad et stativ for det meste koster er den jo også billig!

I nogle tilfælde syntes jeg så stadig for mit behov at stativet er godt at have, men der kan StabiRicer faktisk også gøre nytte!
Den kan man nemlig bruge i stedet for en sandsæk, til at lægge mere vægt på stativet så den står mere fast hvis man fx skal lave langtidseksponering en dag hvor det blæser forholdsvis meget.

“Billedet her er taget ved hjælp af StabiRicer”