Jeg lavede for et stykke tid siden, et indlæg om super fede plakater, og skrev at der nok kom en update når jeg havde modtaget dem jeg havde bestilt, og her kommer den så 😉

Jeg havde jo svært ved at vælge mellem de mange fede plakater, men endte med at vælge 2. Begge 2 med Olsen Banden 😀
De kom bare så hurtigt at jeg blev helt overrasket over det var muligt at de allerede var kommet, for syntes kun lige jeg havde bestilt dem, og det var trods alt en sen aften jeg bestilte, så der var helt sikkert ikke noget at klage over der 😉
Når de bliver leveret kommer de i en rulle (se billedet i toppen) og inden i rullen er de så pakket ind i noget fint papir halløj, så de er virkelig godt beskyttet. Ikke nok med det, så prøvede vi faktisk efter vi havde taget billederne ud, lige at testet holdbarheden af røret, og der skal VIRKELIG mange kræfter til at trykke det i stykker, og jeg mener VIRKELIG MANGE :O

Rabatkoden LONNIVH virker stadig inde på www.citatplakat.dk og du får 10% hvis du bruger den.
Ud over det, så er der kommet flere nye til siden jeg bestilte 😉

Plakaterne er jo en fed gave, både konfirmation, indflytter, fødseldagsgave eller bare en gave til en du holder af 🙂

Læs første indlæg her

Monteret i rammer magen til resten vi har i huset, og klar til at blive hængt op

Monteret i rammer magen til resten vi har i huset, og klar til at blive hængt op