Det er vigtigt at holde orden i sine billeder. For rigtig mange kan det også være lidt svært.
Hvis du er en af dem, så læs resten af dette opslag, for her kommer mine råd til dig 🙂

Det første jeg gør når jeg kommer hjem med nye billeder, er at få slettet dem som ikke er gode/brugbare.
Når redigeringen så er færdig, af de billeder der bruges laver jeg en mappe der hedder “Redigeret”, og smider dem ind i den. Så lægger jeg mit navn/logo på, og inde i den “redigeret” mappe laver jeg en ny mappe, som jeg kalder “Med navn”. På den måde har jeg stadig alle originalerne.
Alle mine billeder er samlet på min eksterne harddisk, i mapper der fx kunne hedde “Stella v. stranden den 24-7-13”.

Så har jeg både navn og dato at søge efter.
-Og da mit største SD-kort er et 16GB er jeg nød til at tømme det ofte 🙂 Jeg vil hellere have flere små kort end 1 stort!