Fredag, lørdag og søndag tilbragte jeg i Århus til Classic Race 2015 (CRAA).
Weekend blev selvfølgelig brugt med kameraet i hånden, og Michael Markussen stod jo som en af de øvereste på listen til at stå for skud for mig.
-Men Michael er faktisk ikke den eneste jeg tager billeder for…
Til de hurtige har de måske allerede bemærket at mit logo både er på Michael’s bil men også på Ronnie Bremer’s bil.

Denne weekend var meget anderledes i forhold til en weekend på fx Jyllandsringen. En bybane er meget smal, og der er betonvægge der skal holde bilerne på banen i tilfælde af de skulle ryge ud.
-Og man må virkelig sige at de betonvægge var taget i brug! Faktisk for meget… Søndag var der nemlig kun 9 ud af i alt 23 biler der kom igennem det sidste heat.
Udover den er anderledes for kørerne, er den også en smule anderledes for mig som fotograf. Der er ikke så mange steder at stå, for der skal jo være en hvis sikkerhed for hos. Der var 7 fotospots som de bliver kaldt derover. Ud over der ikke er mange steder, er det heller ikke nemt at komme derind. Der er spærret af mange steder, og der bliver derfor langt at gå rundt til de forskellige steder. Normalt kan man godt stå og tage flere vinkler samme sted under et heat, men det er ikke så nemt her.

Desværre var hverken Michael eller Ronnie Bremer i blandt de 9 biler der kom igennem, og de to hepper jeg selvfølgelig lidt ekstra på 😉
Jan Magnussen som Michael jo er i team med, vandt alle 3 heat, og forblev derved ubesejret på bybanen i Århus.
Molly Pettit som er i team med Ronnie Bremer, udgik desværrer i heat 2, og endte faktisk på sygehuset. Heldigvis har hun det godt efter omstændighederne, men hendes bil derimod, har det ikke godt.

Alt i alt, var det en meget hektisk weekend for DTC kørerne, og jeg har fået mange billeder fra søndag, hvor det kan se lidt voldsomt ud.
Der var heldigvis ingen alvorlige personskader, men der var stort set ikke en bil der var pæn og uden skræmmer da de var færdige søndag eftermiddag.

Tag et kig forbi facebook hvor alle billederne ligger, eller kig her på hjemmesiden, hvor jeg har lagt nogle få op.

 

Næste løb er på Padborg Park den 6-7 Juni!