Er du typen der godt kan lide at læse dig til viden? Fx om fotografering.

Så kommer her et par forslag til gode fotobøger.

Casper Tybjerg laver i samarbejde med Click nogle rigtig gode bøger, som alle kan bruge. Både nybegynder, men også mere rutinerede fotografer.
Der er Fototeknink, som helt klart er en rigtig god en til nybegynder, som skal lærer noget om Blænde, ISO, og lukketid samt meget mere.
Ellers er der Makro foto, Mennesker, Rejsefoto, Actionfoto, Billedebehandling, Komposition, Naturfoto og den Store Fotobog

Fototekning fåes også på DVD og Blueray.

Scott Kelby, som er en utrolig dygtig fotograf har skrevet en serie der heller Bogen om Digital fotografering, og der er 4 i den serie indtil videre.
De bøger er delt meget op i kategorier, hvor der fx kan være et kapitel der hedder Tag landskabsbilleder som en prof, eller Undgå problemer som en prof.

 

Husk det er bare at springe ud i det, og prøve sig frem. Manualen til kameraet kan være rigtig god, men mange folk lærer bedre ved selv at prøve, så bare tag en masse billeder, og se om hvad der virker og ikke virker, slet det som ikke er godt, og prøve igen. Når det er digitalt, så koster det jo ikke noget, når man først har udstyret 😀