… i STOR

Jeg har skrevet det før, men tidligere har det handlet om så meget mere end bare store flotte fremkaldelser.

Det er helt okay at være stolt af sine billeder, og vise dem frem, og personligt syntes jeg også det er fedt at have noget hængende som alle andre ikke har.
Dermed ikke sagt at jeg slet ikke vil have andet end mit eget hængende. Se fx mit indlæg om Citatplakat lige her, som der snart kommer mere om 😉

Jeg har i alt 6 af mine egne billeder hængende som det er nu. 4 i 40×60 og 2 i 30×45. De er alle lamineret og opklæbet, så de hænger i rammer uden glas. Personligt syntes jeg det er blandt en af de flotteste måder at gøre det på. Det er lidt dyrere, men det syntes jeg ikke der gør noget, for det er jo ikke noget jeg skifter, hverken hver eller hveranden måned, men måske 1 gang om året eller hverandet år.

3 af de billeder vi har hængende

 Inde i butikken hvor jeg arbejder, laver vi storformat, altså de store billeder og plakater. Mindre billeder laver vi ikke så meget af hos os, men i butikken i Silkeborg.

Det er virkelig en af mine ynglingsopgaver!
Elsker at lave ting på plotteren.
Syntes det er fedt at lave nogle store flotte billeder, som skal hjem til en og hænge, og pynte og gøre glæde.

Billeder sige bare mere end 1000 ord

Når jeg så snakker om de her store forstørrelser, så er det jo ikke mobil billeder, men billeder fra mit spejlrefleks. Dermed ikke sagt det slet ikke kan lade sig gøre fra mobilen, men at man ikke skal forvente for meget. Så hører jeg tit den der med at mobilen har så, og så mange megapixel, men det er jeg lidt ligeglad med, for det handler altså mest om hvor stor din billedesensor er, eller hvor lille den er, når vi snakker om en mobil.

Få fremkaldt dine billeder i stor, og oplev dem på en helt anden lækker måde.
Med stort mener jeg ikke 15×21 eller 20×30, men 30×45 eller størrer 😉

//Lonni