Først og fremmest Glædelig jul & Godt nytår!

Så vil jeg gerne takke alle jer glade og søde kunder, som har besøgt mig igennem tiden, og især jer der kommer minimum en gang i året 🙂
Det er så dejligt at se jer igen, og de af jer der har børn med, følge dem i deres udvikling… Det med at følge et barn i sin udvikling er noget helt specielt, og ikke mindst som forældre, hvilket også er derfor at jeg glæder mig til de første månedsbabyer eller kvartalsbabyer!
At se billeder ved siden af hinanden når barnets første år er gået, er så fedt.
Priser for barnets første år kan findes her

Før jul var jeg så heldig at få et sødt julekort med Natja, Jannick og Tulle, som jeg har fotograferet siden de var 3 uger 🙂
De er altid glade og smilende når de er på besøg 😀
Se billedet i toppen

I atelieret, sker der hele tiden nye ting!
Jeg har fået lidt flere rekvisitter, og det seneste indkøbte kan I se på billedet herunder

Mit gamle lammeskind var ikke særlig stort, og en anelse gult, så det trængte til at blive skiftet ud. Et par gamle kasser fra min bedstefars tid, hvor han var købmand, og sidst et spejl så I lige kan tjekke lokkerne inden i skal foran kameraet 😉

Andre typer fotograferinger, kan i se priserne her, og ved særlige ønsker send mig en besked 🙂 

Glæder mig til nye udfordringer i 2016, og til at møde en masse af jer dejlige mennesker 🙂

// Lonni