Jeg har siddet og set et tv program på DR der hedder Ikke okay.
De havde faktisk et emne oppe som jeg tit har tænkt på, eller tit tænker på, og faktisk har været igang med at skrive om noget der minder om. Det vil måske træde nogle over tæerne, men syntes det er noget man skal huske at tænke over.
Det andet blogindlæg jeg har arbejdet på havde jeg kaldt “Husk og handel lokalt”. Jeg tror måske stadig det bliver smidt op, men noget går nok lidt igen fra dette.

I programmet snakker de bl.a. om hvor lang tid, man kan tillade sig at bruge på en vare i forhold til prisen uden at købe det. Det vil jeg ikke blande mig i, men så snakker de også om dem der prøver tingene i butikken, men går hjem på nette og køber det. Det er faktisk det jeg vil skrive min mening om.
For helt ærligt, så syntes jeg slet ikke er okay!
-Og jeg forstår slet ikke man vil tillade sig selv at gøre det. Bruge en butik på den måde, syntes jeg ikke er okay.

Der ud over har jeg oplevet at folk har købt noget på nettet, og kommer ind fordi de enten har problemer med at bruge det, eller fordi det er gået i stykker og skal sendes til reparation.
At folk kan blive helt vildt sur (mildt sagt, og ikke alle) over at vi fx ikke hver må/kan eller vil sende det ind på garanti, når det ikke er købt hos os, eller i kæden syntes jeg heller ikke er okay.

Jeg forstår heller ikke folk ikke selv kan se det. At det er IKKE OKAY.

Det her er ikke for at træde på folk, men nogen kan endda finde på at udtale sig til fx avisen, at man er træt af en butik lukker, og i samme udtales fortælle at man faktisk ikke rigtig handler der, men bruger butikkens gode service, og prøver produkterne, men går hjem og køber det på nettet.

-Jeg forstår det ikke, og jeg syntes ikke er det okay…

// Lonni