Tror jeg har forelsket mig i et Hybrid/system kamera!

Jeg har i et stykke tid gået og overvejet om man skulle have et mindre kamera end spejlreflekset, til feriebrug. I længere tid har det være Samsung NX300 jeg har været forelsket i, men nu har jeg leget lidt med en Panasonic…

Hvis du har fulgt med på især Instagram ved du allerede hvilken en jeg snakker om 😉

Det jeg syntes der er helt fantastisk ved denne Panasonic, er at der er så mange muligheder. Der er stadig mulighed for at skifte objektivet, og fordi det er en micro four thirds sensor og mountet passer sammen med Olympus kan man også bruge deres objektiver på, hvilket giver mange forskellige. Der må jeg indrømme at Olympuses 45mm F/1.8 er vildt lækker sammen med. Tjek billederne i bunden

Dog har jeg lidt imod den lille sensor der sidder i, men på den anden side, ville jeg aldrig droppe mit elskede Nikon!

Der er stadig også mulighed for at få fremkaldt billederne i en okay størrelse. Ud over det er sensoren jo noget stører end i en mobil. Hvilket jeg glæder mig til at se hvordan den klarer sig der. Og når det er til ferie, kan der være en fordel i at have en der er lidt mindre som man rent faktisk gider slæbe med

 

Til lidt flere af de super fede ting!

1) Den har mangler forskellige filtre, der giver mulighed for at lave nogle ret fede billeder direkte i kameraet

2) Wifi der gør at man kan smide billederne direkte over på sin mobil eller tablet via deres app. I overførelsesprocessen kan man også lave en collage. Wifien gør også man kan bruge enheden som fjernbetjening, og den har en slags hoppe selvudløser 😉

3) Selfi skærm, så det er nemt at tage nogle billeder med familien, kæresten eller vennerne. Der har den en selvudløser der reagere på to ansigter tæt på hinanden, og en hvor man kører hånden op foran overhovedet og så tager den mellem 1 og 4 billeder, alt efter indstilling

4) Touchskærm, så man kan trykke hvor man vil have fokus, tryk og tage et billede med fokus der. Det gør det også mega nemt at indstille kameraet

5) Indstil kameraet til at tage kvadratiske billeder, så de er klar til Instagram!

6) ELSK DEN!!

7) Kameraet du skal elske er Panasonic Lumix GF7 😉Alle 3 billeder er taget med Panasonic Lumix GF7 m. Olympus 45mm F/1.8. Billederne er ikke redigeret, de er taget med de forskellige filtre i kameraet!