Der er nogle der har spurgt lidt ind til hvordan det hele startede, og hvordan jeg er kommet til hvor jeg er nu…
Det vil jeg gerne fortælle jer lidt om i dette indlæg 🙂

Jeg har altid været meget sparsommelig, og da jeg så begyndte at snakke om et kamera, grinede min far af mig, og sagde at jeg alligevel ikke ville bruge så mange penge. Det hele endte faktisk ud i et lille væddemål eller en udfordring var det måske nærmere.
Næste dag tog vi sammen ned i den lokale fotohandler, og kiggede på kamera. Det eneste krav jeg havde var at den skulle kunne tage mange billeder efter hinanden. Jeg stod der og anede intet om det (mild sagt). De var søde og hjalp mig på sporet af hvad det skulle være og inden længe stod jeg med mit aller første spejlrefleks i hånden. Et Sony.

Inden der var gået ret lang tid, syntes jeg ikke at det standard objektiv 18-55mm var særlig godt, så jeg ville gerne have noget der var bedre og med noget mere zoom. På det tidspunkt kunne man ikke få særlig meget til Sony, så jeg indgik en aftale med min mor efter en del forhandlinger, hvor hun købte et nyt kamera som jeg så fik, og hun fik mit gamle.
Endnu engang stod vi så nede ved den lokale fotohandler, og jeg vidste jo så at denne gang skulle det være noget andet end Sony. Efter en længere snak frem og tilbage gik vi ud af butikken og denne gang stod jeg med et Nikon D5000 med et 18-105mm objektiv på.
Batteriet skulle jo hjem og lægge i lader i 12 timer, og hold op hvor kan sådan 12 timer følges som en måned :O