Nu var batteriet klar, og så sød som min mor er tager hun mig med ud og kører en tur, og stopper præcist hvor jeg gerne vil, og hjælper med at finde de helt perfekte steder.

Dette var et af mine første billeder med det nye kamera.
Jeg fik meget ros for mine billeder og nød at have kameraet i hånden.
Da jeg købte min kamera gik jeg på efterskole, hvor der var en ridelinje. Jeg begyndte at tage rigtig mange hestebilleder, og det fangede mig helt vildt. Efter rigtig mange opfordringer med at lave en facebook side til mine billeder gjorde jeg det (der havde jeg haft min hjemmeside et stykke tid). Stille og roligt fik jeg flere og flere likes på siden og folk begyndte at kontakte mig.

Mit sidste år på efterskole, skulle vi i praktik, og egenligt ville jeg gerne i praktik hos en fotograf, men endte med at komme i praktik i en fotobutik. (Den dag er jeg faktisk taknemmelig for at jeg gjorde det!)
Endte faktisk med at være der i 4 uger i alt over 2 forløb.
Den 10. klasse jeg gik i var lidt anderledes end en normal, for vi havde feks ikke dansk, matematik, engelsk, historie osv. Eller jo vi havde meget få timer af dansk, matematik og engelsk i løbet af året.
Derfor skulle vi heller ikke op til en almindelig eksamen, men en eksamen indenfor det område vi godt kunne tænke os og blive. I mit tilfælde var det fotograf. Jeg fik en opgave der lød på at jeg skulle tage i alt 15 makro billeder, hvor af de 5 af dem skulle tages i morgenlys, 5 i aftenlys, og 5 der skulle redigeres. Til eksamen ville der både være en lærer, og en fotograf (hun var næsten færdig med sin uddannelse som fotograf).

Et af billederne fra min opgave taget i aftenlys med Nikon D5000 | Nikon 105mm makro

Næste gang afslører jeg min karakter fra eksamen 😉