Efter at have vist både min lærer og min sensor mine 15 billeder og fortalt om det, kom det så til den store bedømmelse.
Det følges som evigheder at vente på den, lidt som da man skulle vente de 12 timer på batteriet.
-Men da jeg så langt om længe fik den, var der faktisk værd at vente på. Det var over alle mine forventninger for der stod jeg og fik at vide at jeg havde fået 12. Helt uforstående, stod jeg der med et stykke papir hvor der var et 12 tal.
Sensoren havde godt nok rost mig, for mit arbejde, men det var stadig over alle forventninger!

Inden jeg så afsluttede på efterskolen, startede jeg med at arbejde i samme butik som jeg havde været i praktik i. Jeg var der fredag og lørdag, men for at kunne være der blev jeg nød til at flytte. Så der stod jeg 16 år gammel med en drøm om at arbejde i den her fotobutik som var 1 time fra mine forældre, og egenligt stadig gik på efterskole. Begge mine forældre støttede mig i det, men vi skulle jo lige have på plads om jeg overhovedet kunne komme ind på Handelsskolen, og om jeg kunne have råd til at bo alene i en lejlighed.
Jeg søgte ind, og vi startede med at kigge efter en lille lejlighed. I løbet af en måned, havde jeg fået svar om at jeg var kommet ind, og jeg havde fundet en lille og billig lejlighed. Nu var det på plads!

Så stoppede jeg på efterskole og flyttede for alvor ind i min lejlighed. Startede med at være i butikken hver dag i sommerferien, og da skolen startede var jeg der om eftermiddagen. Tiden gik, jeg lærte en masse og blev blandt andet meldt ind i en fotoklub, hvor jeg fik mulighed for at bruge et atelier (studie).


Så var jeg i studie for første gang, og ja der er sket en helt del side da 😉

Jeg fik flere og flere der kontaktede mig, og begyndte at bruge atelier mere og mere. Blandt andet har Stella altid været klar på at stå model, hvilket jo også har været en rigtig god hjælp.

Jeg var ved at være ved vejs ende med HG, og skulle finde mig en lærerplads så jeg kunne blive udlært salgsassistent med profilen foto (fotohandler). Selvfølgelig var butikken jeg allerede var i en rigtig god mulighed, men jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfterne af i en støre butik, så jeg søgte…

Læs med i næste indlæg om jeg fik det