Butikken jeg søgte i var PhotoCare Holstebro, og jeg fik det.
Uddannelsen tager 2 år, hvor man skal på skole 4 x 2 uger fordelt over de 2 år. Resten af tiden er man så i butikken, og lærer også på den måde. Skolen ligger i Odder og der kommer folk fra alle fotobutikken i landet, og det hele er næsten som at gå på efterskole igen. (Mega hyggeligt)
Til sidst skal man så lave sin fagprøve, hvor man sammen med den oplæringsansvarlige skal beslutte hvad man skal lave. Jeg fik faktisk frie tøjler til at vælge hvad jeg gerne ville, og jeg besluttede at jeg gerne ville sætte fokus på fremkaldelser. Min kampagne forlød sig på at raffel om prisen på forstørrelser fra 131×18 og op.
Som noget af det sidste skal man så lave en opgave som både ens lærer og en sensor læser. Som det sidste skal man så til eksamen hvor man skal forsvare sin opgave.
Jeg var mega nervøs inden jeg skulle ind, og var usikker på mig selv, og frygtede spørgsmålene de kunne stille. Efter jeg havde været inde stod jeg ude på gangen, og ventede sammen med både min mor, min kæreste og chefen fra kædekontoret.
Endelig åbner min lærer døren igen, og de har min karakter klar igen.
Tusinde tanker ryger gennem hovedet på mig.
4 så er jeg glad
7 virkelig godt tilfreds
10 sker nok ikke
12 SKER IKKE!

Endnu engang skal han lige trække tiden ud og snakke, inden han sigere at jeg har fået 10. Total forvirret kigger jeg over på sensor for at få bekræftet hvad der blev sagt. Han smiler og nikker, og jeg kan slet ikke holde tårne tilbage da jeg går ud af lokalet.
Eksamen
Jeg er så udlært salgsassistent med profilen foto som det så fint hedder idag.

Læs med i næste indlæg for at hører hvad der så sker nu