Som sagt er jeg nu udlært og det blev jeg så i PhotoCare Holstebro.
Da jeg var udlært blev jeg desværre også arbejdsløs, hvilket resulterede i at jeg allerede inden det skete begyndte at tænkt over min fremtid.
Jeg har i de sidste mange år, vidst og drømt om at jeg en dag gerne ville være selvstændig, altså med mit eget firma som fotograf. Men men men, jeg er jo ikke så gammel, så er det virkelig nu jeg skal gøre det. Min kæreste og mine forældre bakker mig op, og syntes det er en god idé og at jeg nok skal finde ud af det.
For at kunne lave mit eget atelier, skal jeg jo have nogle lokaler, så jeg måtte igang med at lede. Fandt et fedt sted, undersøgte det og huslejen var ALT for dyr. Op på hesten igen, og lede videre.
Nu har jeg fundet et sted, med en super flink udlejer, som endda kom med nogle rigtige gode råd til at starte op for sig selv. Deriblandt at opsøge erhvervscenteret. Det er så gjort!
Har fået en rigtig god snak og ved nu lidt mere om hvad jeg skal gøre.
Ud over det ville jeg stadig gerne have mig et arbejde, og jeg gik i gang med at søge alle de steder jeg kunne se mig selv. Fik afslag nogle steder, og andre har slet ikke svaret.
En lørdag eftermiddag bliver jeg så ringet op, af en kunde fra den første butik jeg var i, som fortalte han vidste de kom til at mangle en nu her. Jeg ringede med det samme og var til jobsamtale om mandagen.
14 dage senere var jeg så tilbage i Click i Ringkøbing på deltid, og det er jeg glad for.

Alt det her med at starte mit eget firma skal i nok komme til at hører meget mere om i en helt andet tråd, der skal bygges lidt vægge, købes noget udstyr, og laves en masse hårdt arbejde, og jeg glæder mig til det, og håber at i alle vil bakke mig op som i har gjort indtil nu!

På forhånd mange tak :*

// Lonni