De som kender mig, ved at jeg ELSKER mit kamera, og at jeg elsker Nikon. Ud over det har jeg længe gået med en drøm om, at jeg skulle have købt mig en ny, men er nu kommet i tvivl.
Nogen ved måske også, hvis man følger med på Facebook og Instagram, at jeg til DTC finalen havde lånt et Olympus.

Jeg er simpelthen så imponeret af den!
Må tilstå at det var tæt på mit Nikon fik en friweekend. Den gjorde det så godt, og på trods af menuerne ikke ligner hinanden, tog det faktisk ikke lang tid at lærer den at og kende og bruge den.
Så er der og så mange fordele ved et spejlløst kamera og især Olympus.
*Størrelsen og vægten
*De mange muligheder (Objektiver og ekstra tilbehør)
*WiFi (Er der også i nogle spejlrefleks)
*Artfilterne, så man kan lave mange effekter

Bl.a. det med at der er WiFi syntes jeg der er SÅ fedt. Muligheden med at lægge billederne over på ens smartphone eller tablet uanset hvor man er, og kan smide gode billeder (læs god kvalitet) på FB og IG med det samme, er bare så super fedt!
Ud over det kan man og så bruge det til at styrer kameraet, så man fx selv kan være med på billedet, uden at farer fra kameraet og til gruppen og alligevel misse eller slet ikke være klar.
Det eneste det kræver er en app som er super nem at bruge.

De mangle filtre giver en mulighed for at være kreativ, Lave fede billeder på stedet, og det er vel det alle i bund og grund gerne vil?!
Se billederne fra finale weekenden lige her, og de er maks beskåret, og smidt logo på, resten er lavet direkte i kameraet, men bl.a. artfilteret Dramatisk.

Det at det ikke fylder mere (den er er stor i forhold til andre af dem Olympus laver) og heller ikke vejere mere, betyder meget især når man går mange timer med det, som jeg ofte gør. Den er så nem at have med, den kan fx ligge i de fleste dametasker, især hvis man vælger fx en Olympus E-PL7 som de fleste “almindelige” mennesker ville, hvor den jeg havde med mere er til entusiasterne.

At låne den en hel weekend, har virkelig sat nogle tanker igang, og der skal gøres nogle tanker om jeg stadig skal have et nyt Nikon, eller om det ekstra kamera jeg skal have skal være en Olympus, eller om jeg måske endda skal sælge mit Nikon og have 2 Olympus kameraer i stedet for.

Til slut er der den bonus at deres design er SÅ fedt! Elsker retro stilen 😀

 

// Lonni