Jeg kan lige så godt tilstå at jeg opfører mig som et lille barn der glæder sig til juleaften :O
Jeg kan slet ikke vente, og tingene går alt for langsomt selvom vi alle samme gør hvad vi kan, for at det skal lykkedes og stå klar lige om snart 😉

I dag har mor været og hjælpe med tapet, og som du måske har set har jeg været i et dilemma om hvilket et jeg skulle vælge, på trods af jeg faktisk var 100% sikker, på jeg havde fundet det rigtige. Jeg bad om hjælp både på facebook, på Instagram og på Google+, og mange stemte på den det så også er blevet. Dog var nogle og så skeptiske om den ville stjæle for meget opmærksomhed, men nu hvor den er oppe, og lige har taget lidt billeder så tror jeg nok det skal blive super fedt!
Jeg glæder mig meget til første shoot på den væg 😀

Nu er det så kommet til gulvet, og det er vist også fundet nu, og denne gang lader jeg være med at kigge efter andet, så jeg ikke bliver usikker igen 😉
Nu skal det købes, og lægges på, så det bliver rigtig godt.

image2
Loftet derimod er jeg virkelig usikker på, og tænker det måske i første omgang får lov at blive som det er, og hvis det ikke er godt nok, kan det blive lavet om i anden omgang.

Der er kommet lidt flere rekvisitter til, men jeg er stadig meget nysgerrig for at hører jeres ønsker, og i er som altid velkommen til at kommentere her, sende en mail lonni@lvh-foto.dk eller skrive til mig på min facebook side.

image3

// Lonni