Det går bare så godt, gulvet blev lagt igår, og det ser så lækkert ud!
Jeg kunne slet ikke få mig selv til at gå på det med fodtøj, men det skal nok gå, for det er købet til at skulle bruges 😀

IMG_0121

Tak for hjælpen med gulvet, den kunne jeg ihverfald slet ikke have klaret selv! 

Nu skal jeg igang med at arbejde på noget folie til vinduerne, eller hvordan det skal designes ihverfald. Der skal selvfølgelig være en masse billeder, for det bliver lidt som en vinduesudstilling, da det næsten bliver den eneste form for udstilling der bliver.
Men det der med at finde de billeder man skal vælge, kan være virkelig svært når der er så mange at vælge imellem.


Min mor har lavet en foreslag, som jeg vil arbejde videre ud fra, for det syntes jeg er blevet ret så godt!

Jeg skal og så have arbejdet på noget åbningstilbud, og hvis det går som jeg håber kommer der nok allerede til at være noget i næste uge 😉
-Så det er med at holde øje med Facebook, Instagram og selvfølgelig her på hjemmesiden!

Det er jo helt nye lamper, så dem skal jeg lige lærer at arbejde med, og derfor vil der blive et først til mølle tilbud, som jeg er ved at arbejde på hvordan der skal lyde, så i kan godt glæde jer.
Dog vil det kun være muligt at få taget billeder på den flotte murstensvæg, og den hvide væg i første omgang, da jeg venter på noget til loftet, og før det er kommet på, vil skinner og baggrunde ikke komme op.

// Lonni